Select Page

Den nye accelerator Growth Train har indgået samarbejde med Copenhagen Business School (CBS) om ekspertrådgivning og hjælp til at få foden inden for på udenlandske markeder. Konkret er der tale om et samarbejde med det såkaldte “A-board”, et rådgiverpanel bestående af tidligere MBA-studerende på CBS.

“Jeg er meget begejstret over, at CBS har ønsket at indtræde i dette samarbejde”, fortæller Eythor Ivar Jonsson, der er Managing Director i Growth Train.

Eksportmuligheder styrkes

“Med denne aftale får virksomheder, der deltager i vores syv ugers acceleratorforløb i Growth Train, tilføjet et ekstra gear i deres udviklingsproces. Rådgivningsforløbet med A-Board løber i seks måneder, hvilket betyder, at når det syv ugers acceleratorforløb afsluttes i december, så er virksomhederne stadig omgivet af ekspertbistand, der tilmed har kompetencerne til at hjælpe virksomhederne ind på eksportmarkederne”, siger Eythor Ivar Jonsson.

Skræddersyet ekspertpanel

A-Board blev etableret i 2008 og tager hvert år 8-15 start-ups eller udviklingsrettede virksomheder ind i et rådgivningsforløb. Panelet består af flere hundrede tidligere MBA-studerende fra CBS fra mere end 70 forskellige lande. Herfra skræddersyes et rådgiverpanel af eksperter, der matcher de pågældende virksomheder.

Syg ugers bootcamp

Growth Train er et intenst vækstforløb – en såkaldt accelerator for start-ups og SMV’er. Det består af et syv ugers intenst udviklingsforløb (boot camp) med fokus på virksomhedens udviklingsmuligheder og økonomiske potentiale efterfulgt at præsentation over for en kreds af investorer. Igennem forløbet modtager virksomhederne rådgivning og coaching fra mentorer, der er specialister på områder, som matcher virksomhedernes behov.

Virksomheder kan stadig nå at ansøge om at deltage i Growth Train via hjemmesiden www.growthtrain.demodemo.dk.
Ansøgningsfrist er 1. september 2017