Select Page

Den nye danske accelerator Growth Train har indgået samarbejdsaftale med “Seed Forum International Foundation” om adgang til globale matchmaking fora for investorer og iværksættere.

Seed Forum International Foundation bliver beskrevet som en af verdens største investor-netværk og udfører matchmaking i mere end 30 lande over hele verden. Det er derfor en vigtig og oplagt samarbejdspartner for danske Growth Train

“Jeg har arbejdet sammen med Seed Forum i mere end et årti, og de er lykkedes utrolig godt med at sætte de rette folk sammen ved deres matchmaking-events i forskellige lande. Samarbejdet sikrer, at vi har de rette investorer med om bord, og det er desuden en åbning til interessante markeder for deltagerne i vores accelerator”, siger Eythor Ivar Jonsson, Managing Director for Growth Train.

Syv ugers bootcamp

Growth Train er en accelerator, der tilbyder start-ups og SMV’er inden for fødevare- og sundhedsområdet et intenst udviklingsforløb efterfulgt at præsentation over for en kreds af investorer. Forløbet består af syv ugers bootcamp, hvor deltagerne modtager rådgivning og coaching fra mentorer, der er specialister på de områder, som er relevante for den pågældende forretningside, virksomhed eller produkt.

Professionel investor-matching

Seed Forum International Foundation har senest stået bag et investor-event i Milano, med deltagelse af norske Kong Harald og dronnnning Sonja. Organisationens netværk giver globalt orienterede virksomheder med kapitalbehov en unik mulighed for præsentere sig overfor investorer gennem en koordinering af både internationale, nationale og lokale investor matchmaking fora. Der foretages udvælgelse og træning af virksomheder, således at investorerne kun præsenteres for virksomheder, der reelt er investor-parat.

Udover udviklingsforløbet tilbyder Growth Train desuden de deltagende virksomheder at være en del af et kontormiljø på en attraktiv havneadresse i Nykøbing Falster. Hele forløbet er gratis uden krav om ejerandele. Ansøgningsfristen er 1. september, og kick-off er 15. oktober.

Globalt netværk

I sidste uge indgik “Growth Train” samarbejdsaftale med World Business Angels Investment Forum (WBAF), og ugen forinden indgik acceleratoren partnerskab med en af verdens mest indflydelsesrige kongresser inden for fødevareinnovation, Seeds & Chips i Milano, Italien. Derudover har acceleratoren tilknyttet et team af mentorer og ambassadører fra hele verden. Aftalen med Seed Forum styrker således et i forvejen stærkt internationalt netværk omkring danske Growth Train.

Start-ups og virksomheder kan indtil 1. september ansøge om at deltage i acceleratorprogrammet, som har kick-off 13. oktober 2017. Ansøgning sker via www.growthtrain.demodemo.dk

Kontakt:

Eythor Jonsson
Managing Director, Growth Train
E-mail: eythor@growth-train.dk
Tel: 2214 9950

Mads Stærk
Business Development Manager, Growth Train
E-mail: mads@growth-train.dk
Tel: +45 2324 4521

Seed Forum International Foundation:
www.seedforum.org

Growth Train:
www.growthtrain.demodemo.dk