Select Page

De to stiftere af virksomheden Bold Drinks oplever nu, hvordan deres deltagelse i Growth Train-acceleratoren i Nykøbing F. giver helt konkret værdi til deres virksomhed.

“Siden vi afsluttede acceleratorforløbet i december 2017 er vi blevet kontaktet af flere investorer. Og den melding vi får fra dem er, at det er vores deltagelse i Growth Train, der har været afgørende for dem”.

Iskaffe med power
Det fortæller Lasse Søkilde og Adrian Valentin, som har udviklet en ny variant af iskaffe, der henvender sig til præstations-fokuserede mennesker. Den allerførste dåse med deres nye produkt blev afsløret 1. december på CBS i København, da de sammen med de øvrige virksomheder i Growth Train-forløbet præsenterede deres forretningskoncepter overfor en gruppe business angels og andre iværksættere.

“Før vi kom med i Growth Train har vi deltaget i et andet accelerator-forløb, men Growth Train har skabt et helt andet perspektiv for vores virksomhed. Vi har forretningskonceptet helt på plads og en masse ny værdifuld viden, som vi bruger i udviklingsarbejdet. Investorerne fortæller os at det er netop den “modning” af virksomheden, der har været udslagsgivende for deres interesse”, fortæller de to stiftere.

Lasse Søkilde og Adrian Valentin ønsker ikke at afsløre, hvor store beløb, der tales om, men for dem er det heller ikke blot et spørgsmål om penge, men også at få adgang til den erfaring og viden, som en investor kan bidrage med.