Select Page

For andet år i træk inviterer Danmarks sandsynligvis mest internationale accelerator nu til et intensivt vækstforløb. 15 virksomheder får muligheden for i efteråret at deltage i en syv uger lang bootcamp, hvor de får hjælp til at bringe deres virksomhed eller forretningside til et nyt og internationalt niveau.

Fødevarer og sundhed

Growth Train med undertitlen “accelerating food & health” henvender sig virksomheder, som beskæftiger sig med produkter og ydelser, der relaterer til fødevare- og sundhedssektoren. Deltagerne kan være: Eksisterende virksomheder med seriøse vækstambitioner,  

Iværksættere/startups med produkter/ydelser, hvis forretningsværdi er dokumenteret samt spinouts, dvs. nye forretningsmuligheder, som udspringer af eksisterende virksomheder. Acceleratoren er gratis. Der kræves ikke anparter/aktier i de deltagende virksomheder, og deltagerne skal blot selv afholde udgifter til transport og forplejning.

Målrettet forløb med milepæle

Internationalt anerkendte mentorer og oplægsholdere leverer hen over de syv uger både viden, inspiration og coaching med henblik på at give deltagerne et helt nyt og langt stærkere fundament for at udvikle og vækste deres forretning. I løbet af de syv uger gennemføres seks såkaldte “sprints”, som er en eller to dage med et koncentreret indhold af ekspertoplæg og coaching. I perioden mellem sprints arbejder deltagerne på deres forretningsudvikling med udgangspunkt i den seneste sprint. Bootcampen ledes af Dr. Eythor Ivar Jonsson, der er en af Europas mest erfarne inden for udvikling og gennemførelse af acceleratorer.

Unikt internationalt netværk

Growth Train hjælper virksomhederne med at forløse deres fulde potentiale og er samtidig en døråbner til et stærkt kompetent internationalt netværk. Således samarbejder Growth Train med mentorer og oplægsholdere fra en række lande, bl.a. Island, Italien, Østrig, Danmark samt internationale organisationer som Seeds & Chips, World Business Angels Investment Forum, Seed Forum International Foundation, Danish Food Cluster, Copenhagen Capacity og private virksomheder såsom Design Group Italia, Karnov Group, Pricerunner, Bilka Innovation.  

Kontorfaciliteter og personlig mentor

Growth Train 2018 finder sted fra 10. september til 25. oktober 2018. I forbindelse med bootcamp’en tilbydes deltagerne gratis adgang til et fælles kontormiljø på havnen i Nykøbing Falster, hvor også de seks sprints finder sted. Udenlandske virksomheder tilbydes desuden lokal indkvartering. I kraft af et samarbejde med “The A-board”, som er et netværk af tidligere international MBA-studerende på CBS, får hver af deltagerne mulighed for at indgå i et mentorforløb, der løber seks måneder efter afslutningen på bootcamp’en.

Virksomheder kan ansøge om at deltage i Growth Train indtil 11. maj – ANSØG HER

 

HVAD SIGER DELTAGERNE?

15 virksomheder fra Danmark, Sverige, Spanien, Slovenien, Sydkorea og USA gennemførte i 2017 Growth Train programmet og ti af dem afsluttede deres forløb med en præsentation foran en gruppe af investorer samt mentorer og andre erhvervsfolk. Herunder er nogle refleksioner fra deltagerne, se flere på video:

Taig Mac Carthy, Hola, Spanien:
“Vi havde vores produkt, men vi vidste ikke helt, hvad vi skulle gøre med det. Vi fandt frem til, hvilken vej, vi skal følge, for at få det til at ske.”

Mai Fon Nielsen, Ezypro, Frederiksberg Danmark:
“Vi gik ind i det her forløb med en ambition om at vækste, og nu har vi en komplet forretningsplan og en komplet vision.”

Marie-Louise Munk, Munonne, Nykøbing F., Danmark:
“Growth Train har været det vildeste, jeg har prøvet nogensinde, tror jeg. Det var som at komme ombord på en raket. Growth Train fik mig til at genopdage min virksomhed.”

Steve Kim, Livestock Technology Services, Sydkorea:
“Det kollegiale miljø mellem de forskellige deltagere skabte nye forretningsmuligheder, og Professor Jonsson bragte humor ind i processen samtidig med, at han pressede os fremad.”