Select Page
For fjerde år i træk tiltrækker Lolland-Falster en stribe virksomheder fra ind- og udland til at deltage i “Growth Train – Fast Track”.
Blandt mere end 70 ansøgere er der udvalgt otte virksomheder inden for food- og agrosektoren til at komme til Nykøbing Falster, hvor de gennem syv intense uger med undervisning, sparring og konkrete opgaver bliver gjort klar til vækst.

 

Over 600 ansøgere siden 2017

“I de tidligere år har vi haft væsentlige flere ansøgere og fra hele verden, men grundet COVID-19 har vi valgt i år at indskrænke ansøgerfeltet til Europa”, fortæller Christiane Paaske-Sørensen, leder af Growth Train. Siden 2017 har i alt over 600 virksomheder søgt om at deltage i Fast Track-forløbet i Growth Train. Virksomhederne udvælges ud fra deres hidtidige resultater og vækstpotentiale.

De otte virksomheder lander i Business Lolland-Falsters lokaler på Slotsbryggen i Nykøbing F. den 23. oktober, og der står et hold af eksperter og investorer klar til at møde dem. En af dem er Kristian Bennetsen fra JBI Equity.

 

Hold af eksperter og investorer

“Jeg har været med tidligere, og jeg ser meget frem til igen at møde et hold af utroligt engagerede virksomheds-stiftere, som søger til Lolland-Falster for at blive bedre”, siger Kristian Bennetsen.

Han er med på det hold af eksperter, som Business Lolland-Falster har sat sammen til at stå for sparring af deltagerne i forløbet.

“Derudover har vi samlet en gruppe forretningsudviklere, investorer og interessenter inden for landbrug og fødevarer, som kan følge virksomhedernes udvikling gennem forløbet og efterfølgende tage stilling til, om de ønsker at investere i eller arbejde videre med en eller flere af dem”, fortæller Christiane Paaske-Sørensen. Der er tale om eksperter og investorer både fra lokalområdet, det øvrige Danmark og udlandet.

 

Tiltrækning og udvikling

Growth Train er en strategisk og langsigtet satsning med fokus på at få virksomheder inden for food og agritech til at få øjnene op for de særligt gode muligheder, Lolland-Falster repræsenterer for denne sektor. Desuden handler indsatsen om at skabe lokal udvikling inden for det lokale erhvervsliv i mødet med “gæsterne”.

Deltagerne i Growth Train – Fast Track 2020 begynder den 26. oktober, forløbet afsluttes den 11. december.